M-am hotarat ,in cele din urma ,sa inmultesc si eu puzderia de oameni care ,atunci cand nu au ce face, scriu .
Nu tin neaparat sa-mi cititi posturile ,dar daca veniti in vizita va rog sa nu veniti cu mana goala
(o sticla de gin sau orice altceva ametitor se accepta)
Kind regards!

miercuri, 8 iulie 2009

De ce iubim barbatii??

Aceasta scriitura nu e un raspuns la celebra ,mult preacitita si mediatizata carte a domnului Cartarescu ,sunt doar niste concluziila care am ajuns in ''lunga'' mea existenta feminina.
Iubim barbatii pentru ca asa suntem educate .La 25 de ani daca nu ai un sot /prieten/amant pe care sa-l iubesti esti o ratata,o fata batrana cu par pe nas ,o paria a societatii!Oricat de femeie de cariera esti nu prea are importanta daca nu ai un barbat pe care sa-l iubesti ,esti pustie,scorpie sau nefututa ,dupa caz.Musai sa-ti achizitionezi un mascul,altfel te-ai muncit degeaba sa le demonstrezi tuturor ca tu esti desteapta,tot proasta o sa te vada mama-ta,ca de, nu ti-ai putu gasi si tu unu'!
Iubim barbatii pentru ca avem o constanta nevoie de adulatie .Nu ai un tip care sa te vada soarele de pe cer,care sa-ti sarute degetele divine de la picioare ,te-ai nascut degeaba!Nu esti frumoasa,ai nasul stramb,cosuri pe fata,100 de kile,nu stii sa articulezi 10 cuvinte?No problem!Ai un vagin!Foloseste-l!
Femeile au o mare nevoie de accesorii.Ce poate fii mai bun ,pe langa multe genti ,pantofi ,bratari si alte zorzoane ,decat un mascul la brat ?!Pe o mana tii gentuta LV si pe alta mana lui ocrotitoare.Mainile asta ocrotitoare sunt de mai multe feluri.Poate fii mana celui care ti-a cumparat gentuta,de obicei o mana lalaie,cu mult piele atarnanda si pe care nu vrei sa o scoti in lume. Sau mana caruia tu ii cumperi gentute,de obicei o mana superba ,frumos ingrijita,dar cu o clara tendinta de a sprijini si alte brate.
Cel mai bun motiv pentru care iubim barbatii e ca suntem masochiste .Acuma nu trebuie neaparat sa-ti placa sa fii bicuita sau picurata cu ceara,dar sigur iti face placere sa joci rolul de sclava.Din momentul in care te-ai indragostit ,problemele lui s-au rezolvat !Apartament curat ,mancarea lui preferata gatita,bani de bere ,fantezii sexuale indeplinite si sac de box la domiciliu.Si, pentru ca nu vrem in ruptul capului sa recunoastem ca ne place sa stam in patru labe , sa fim trase de par si palmuite la cur ne autosugetionam ca iubim fiinta care ne face asta!

Un comentariu:

  1. Foarte tare. Sincer. Societatea noastră are tendinţa asta idioată de a arăta cu degetul femeile singure. Poţi să fii tu mama lu' tata de super şefă, degeaba. Dacă nu ai un mascul prin zonă lumea îşi spune că e ceva în neregulă cu tine. "Dacă niciun bărbat n-o vrea, cine ştie ce nebună o fi" :))
    Şi, da. Suntem masochiste atunci când iubim un bărbat, dar, trebuie să recunoşti... Nici cu ei, dar nici fără ei :))

    RăspundețiȘtergere